İçeriğe geç

Dc Hesap Nasıl Kurulur

DC nasıl kayıt olunur?

Nasıl kayıt olurum? → www. Ana sayfanın sağ alt köşesindeki “Şimdi Kayıt Ol” butonuna tıklayın. Sayfa 3 → Kayıt sayfasında gerekli bilgiler doldurulacaktır. → Bunlar kayıt adımlarıdır, artık bilgilerinizle giriş yapabilirsiniz.

Discord açmak için ne gerekli?

Discord’a üye olun ve platformu kullanmaya başlayın Tarayıcı, Windows, Mac, iOS, Linux ve Android platformlarında ücretsiz olarak kullanabileceğiniz Discord’a üye olmak için kişisel bilgilerinizi ve e-posta bilgilerinizi doldurduktan sonra hesabınızı doğrulamanız yeterli.

Discord hesabı nasıl açılır telefonda?

Telefon numaranızı doğrulayın. Telefon doğrulama sürecini başlatmak için kullanıcı ayarlarında “Hesabım” sekmesine gidin. Ardından “Telefon Numarası” bölümünün hemen yanındaki “Ekle” düğmesine tıklayın! Bastıktan sonra, doğrudan telefon numaranızı girebilir ve ardından “Gönder”e tıklayabilirsiniz!8 Nis 2024

DC nasıl verilir?

Sunucunuzu açın ve yanındaki “Anında Davet” simgesine tıklayın. Daha sonra bir ekran açılacak ve davet bağlantınızı ve sık sık iletişim kurduğunuz arkadaşlarınızı ve gruplarınızı göreceksiniz!16 Eylül 2018

Discord hesabı nasıl alınır?

Discord hesabı nasıl açarım? Discord web sitesinde “Kaydol” düğmesine tıklayın. Giriş düğmesinin hemen altında bulunan “Kaydol” düğmesine tıklayın. E-posta adresinizi, kullanıcı adınızı, parolanızı ve doğum tarihinizi girin. Daha fazla öğe… •17 Nisan 2023

Discord ücretsiz mi?

Discord, arkadaşlarınız, oyun toplulukları ve geliştiricilerle sesli, görüntülü ve yazılı sohbet etmenizi sağlayan ücretsiz bir iletişim uygulamasıdır. Yüz milyonlarca kullanıcısıyla bu uygulama, çevrimiçi olarak insanlarla bağlantı kurmanın en popüler yoludur. Discord, hemen hemen her popüler platformda ve cihazda kullanılabilir.

Discord yaş sınırı kaç?

Yaş kısıtlaması olan sunucuları göremiyorum veya katılamıyorum. Ne yapmalıyım? 13 ila 17 yaş arasındaysanız, yaş kısıtlaması olan sunuculara katılamaz veya içerik görüntüleyemezsiniz. 18 yaş ve üzeri kişiler, yaş kısıtlaması olan sunuculara yalnızca masaüstü veya Android cihazlarda katılabilir.

Discord aylık ne kadar?

Ekran paylaşımında yüksek görüntü kalitesi, profil fotoğraflarını taşıma gibi pek çok avantajı Discord’da yaşatan Nitro üyeliğinin güncel zamlı fiyatı şu şekilde: ARTIŞ ÖNCESİ: Aylık: 26.99 TL. Yıllık: 269.99 TL.

Discord telefondan açılır mı?

Bir Discord hesabı oluşturmak ve uygulamayı kullanmak istiyorsanız, Discord’u mobil cihazınıza indirebilirsiniz: Android cihazlar için Play Store’a gidin. iOS cihazlar için App Store’a gidin.

Discord telefon numarası şart mı?

Evet, Discord hesabımda numaram yok, bu isteğe bağlı. Bazı sunucular hesabınıza erişebilmeniz için cep telefonu numaranızın olmasını gerektirir (kimse numaranızı göremez, bu sadece doğrulama). 9 Kasım 2020 Evet, Discord hesabımda numaram yok, bu isteğe bağlı. Bazı sunucular hesabınıza erişebilmeniz için cep telefonu numaranızın olmasını gerektirir (kimse numaranızı göremez, bu sadece doğrulama).

Discord’ın amacı nedir?

Discord, topluluk oluşturmak için tasarlanmış bir Amerikan anlık mesajlaşma ve dijital dağıtım platformudur.

Telefon numarası nasıl kaldırılır Discord?

Telefon numaranızı nasıl kaldırırsınız! 1. Kaldırmak istediğiniz telefon numarasıyla hesabınıza giriş yapın 2. “Kullanıcı Ayarları” dişlisine tıklayın 3. Soldaki “Hesabım”a gidin > telefon numaranızın yanındaki “Kaldır” düğmesine tıklayın.

Discord uygulaması güvenli mi?

Kullanım kolaylığı ve çeşitli iletişim ve sohbet yöntemleriyle öne çıkan Discord, oldukça güvenli bir uygulamadır. Uygulama içerisinde yer alan topluluklara ve uygulama içerisinde yapılan yazılı, sesli ve görüntülü görüşmelere dışarıdan erişim sağlanmamaktadır.

Discord ile neler yapılabilir?

Discord uygulamasını kullanan kişiler sadece oyun oynadıkları kişilerle iletişim kurmakla kalmayıp aynı zamanda dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla iletişim kurabilir ve bu kişilerle bir takım oluşturarak birbirleriyle yarışabilirler. Discord’da oyunların yanı sıra anime, eğlence, müzik gibi konularda da sohbet odaları açılabilir.

Discord’da nasıl arkadaş bulunur?

Arkadaş Bul’u nasıl ayarlarım? Gezinme çubuğunda soldan ikinci düğmeye dokunarak Arkadaşlar sekmesine gidin: …Arkadaşlar listesinden Arkadaş Bul’a veya Başla’ya dokunun. …Ardından, İzinler ekranına yönlendirileceksiniz. …Ardından telefon numaranızı doğrulamanız gerekecek.Daha fazla makale…•4 Kasım 2022

DC sunucularına nasıl girilir?

Sol üst köşedeki sunucu adını seçin ve açılır bir menü göreceksiniz! Ardından menüde “Sunucu Ayarları”na basın. Sunucu ayarlarında aşağı kaydırın ve sol kenar çubuğunda “Topluluğu Etkinleştir”i seçin! Topluluk sunucunuzu kurmaya başlamak için “Başlayın” düğmesine tıklayın! 3 Haziran 2024

Discord üye seçimi nasıl yapılır?

Topluluk sunucularında, Üyeler sayfasına gitmek için sunucunun sol üst köşesindeki kanal listesinden “Üyeler”i seçin. Dost sunucularda, bu özellik “Sunucu Ayarları” > “Üyeler” altında bulunabilir.

DC yöneticilik nasıl verilir?

Sunucu ayarlarında Üyeler sekmesine tıklayın. 2. Rolü atamak istediğiniz üyenin yanındaki artı simgesine tıklayın ve açılan ekranda parçanızı seçin. Bu üye, rol aracılığıyla ayarladığınız tüm sunucu genelindeki izinlere sahip olacaktır.

Discord yayın nasıl kaydedilir?

Adım 2. OBS Studio. OBS’yi indirin ve kurun. … Adım. Discord’a gidin ve yayına başlayın. Adım. “Kaynak” altındaki “+” düğmesine tıklayarak hedef ekranı ekleyin. Ardından “Ekran Kaydı” adımını seçin. … Adım. “Kaydı Başlat”a tıklayın ve kayıt başlayacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir